FOOTBALL LEAKS

Šokantno: Cristiano Ronaldo je silovao 20-godišnjakinju pa joj platio da šuti o tome?

asd
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
14.04.2017.
u 19:58

Portugalac je odlučio pokrenuti tužbu u Njemačkoj budući da su mu, kako tvrdi, zbog lažnih tvrdnji povrijeđena osobna prava.

Njemački Spiegel objavio je šokantne informacije o slučaju silovanja iz 2009. godine, a pozvao se na 'Football Leaks'.

Riječ je o zaista teškim optužbama na račun zvijezde Reala, Cristiana Ronalda, zbog kojih je Portugalac odlučio i pokrenuti tužbu u Njemačkoj budući da su mu, kako tvrdi, zbog lažnih tvrdnji povrijeđena osobna prava.

Sjajnog 32-godišnjeg veznjaka optužuju da je jednoj djevojci platio 375.000 dolara za šutnju zbog silovanja koje se dogodilo u Ronaldovom luksuznom apartmanu u hotelu u Las Vegasu. Amerikanka je navodno tada imala 20-ak godina, a nagodili su se u siječnju 2010. u Nevadi.

Pristala je da će šutjeti o svemu nakon što primi novac, odustala od kaznenog progona te je Ronaldu napisala pismo na šest stranica u kojem je opisala ozljede i traumu koju je doživjela. Spiegel je još dodao kako zna o kojoj djevojci je riječ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije