Premijer liga BiH

Široki preuzeo vrh, a Velež na dnu

široki radnik
07.11.2015.
u 16:02

Široki je nastavio seriju uspjeha pod vodstvom Slavena Muse. Ta momčad je pokazala kako je u vrhu i u derbiju su slavili protiv Radnika 1:0 a prema prikazanom su mogli i do uvjerljivije pobjede. Široki je u prvom dijelu u potpunosti kontrolirao igru i pravo je čudo kako nisu uspjeli da zatresu mrežu Asmira Avdukića a imali su nekoliko zaista sjajnih prigoda. Već na startu u trećoj minuti odlično je šutirao Stipo Marković pored gola.

Inicijativa Širokog je napokon okrunjena pogotkom u 74. minuti. Odličnu akciju svog tima u gol je pretvorio Baraban, koji je lako ubacio loptu u mrežu nemoćnog Avdukića. Pehar je šutirao, Avdukić obranio, a Baraban odbijenu loptu poslao u mrežu. Domaći su mogli do poravnanja u 84 minuti kada su pogodili vratnicu, ali se rezultat više nije mijenjao.

Velež je uspio dotaknuti samo dno Premijer lige. Mostarci su na svom travnjaku propustili pobijediti Rudar, protiv kojeg je Merzić u drugom dijelu imao najbolju prigodu. Ipak, momčad iz Prijedora je u Vrapčićima uspjela doći do jednoga boda. S dna se podigla Drina koja je s minimalnih 1:0 bila bolja od Travnika. Jedini pogodak zabio je Jakšić s bijele točke u 18. minuti. 

Junak Viteza bio je Velibor Đurić. Popularni "Đuka" kao da je znao da će zabiti pogodak, barem se tako nadao pred novinarima dan uoči susreta s Borcem kojeg su Vitežani pobijedili s minimalnih 1:0. Đurić je zabio lijep pogodak u 71. minuti nakon što je njegovu momčad lagano već počela hvatati nervoza. 

Ako je Đurić bio junak Viteza, onda je to u još ljepšem stilu za Mladost bio Šišić. Njegova Mladost je slavila protiv Čelika sa 1:0. Utakmicu je protiv Čelika (1:0) odlučio majstorski pogodak iz 61. minute, s preko 30 metara! Bit će to slobodnjak kojeg će spomenuti igrač i navijači Mladosti dugo pamtiti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije