"Drugačija rasa"

Pokazao zašto je jedan od najvećih: Zlatan Ibrahimović zvijer i u petom desetljeću

24.07.2022.
u 16:13

Da je u odličnoj formi i još uvijek motiviran za nove uspjehe i sve ono što dolazi, Ibrahimović je pokazao objavom na svom Instagram profilu.

Iako će krajem godine proslaviti 41. rođendan, Zlatan Ibrahimović odlučio je nastaviti nogometnu karijeru i uoči nove sezone, koju u ekipi Milana neće početi zbog operacije koljena, pokazao je impoznatnu fizičku građu s jasnom porukom da je još uvijek jako motiviran.

Ibrahimović je na kraju prošle sezone, a nakon što je s Milanom osvojio titulu prvaka u Italiji, otišao na operaciju koljena. Trenutno je u procesu oporavka i očekuje se da bi krajem godine mogao polako vraćati na teren i zabilježiti prve minute.

Da je u odličnoj formi i još uvijek motiviran za nove uspjehe i sve ono što dolazi, pokazao je objavom na svom Instagram profilu.

"Drugačija rasa", napisao je u opisu.

 

 

Naime, Ibrahimović je prošle sezone odigrao 27 utakmica u kojima je postigao osam i asistirao za tri gola, a ukupno je u dresu Milana postigao 92 pogotka u 158 nastupa, prenosi Klix. 

Kada je produžio ugovor, pristao je i na znatno smanjenje plaće. Do sada je primao sedam milijuna eura godišnje, a sada će njegova plaća iznositi između 1 i 1,5 milijuna eura u ovisnosti od bonusa koji ovise o broju golova i asistencija. S Milanom je potpisao novi ugovor koji važi do 30. lipnja iduće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije