Mali nogomet

Pobjednički pehar pripao Orašanima

31.12.2015.
u 07:27

Caffe bar Simply pobjednik je jakog turnira koji se proteklih dana održao u Županji Ovogodišnji turnir će ostati upamćen po odličnoj igri nogometaša iz Posavine i žetvi nagrada koje su osvojili u jakoj konkurenciji

Pod pokroviteljstvom Grada Županje, na 46. tradicionalnom zimskom turniru u malom nogometu, jednom od najstarijih u županjskoj Posavini, nastupilo je 7 momčadi u seniorskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji iz BiH - Orašja, Oštre Luke i Tolise.

Posavci pobrali simpatije

Svakako im ide na ruku i blizina dvorane u Županji jer dovoljno im je samo prijeći most na rijeci Savi i odigrati utakmicu. Ovogodišnji županjski turnir zasigurno će ostati upamćen po odličnoj igri nogometaša iz Posavine i žetvi vrijednih nagrada koje su osvojili u vrlo jakoj konkurenciji. U seniorskoj konkurenciji Posavci su za vrlo dobru igru tijekom cijelog turnira pobrali simpatije gledališta. Pobjednički pehar osvojila je momčad Caffe bar Simply iz Orašja, sastavljena uglavnom od nogometaša HNK Orašje. U finalnom susretu "labudovi" su svladali Elmont iz Babine Grede nakon boljeg izvođenja šesteraca (4:2), nakon što je u regularnom dijelu bilo 1:1.

Mlade kategorije

U natjecanju mlađih dobi u prvi plan je iskočila nekolicina talentiranih igrača iz Posavine. U vrlo jakoj konkurenciji stručnjaci su najveće ocjene dali Perici Miškoviću, članu pobjedničke ekipe Digo d.o.o. iz Oštre Luke. U finalu kadeta 2000. godište momčad Digo bila je bolja od Atlantisa iz Županje s 5:3, a svih pet pogodaka za pobjedničku momčad postigao je Mišković. U susretu za 3. mjesto Outsideri iz Gradišta svladali su vršnjake HNK Orašje nakon šesteraca 4:3. U konkurenciji pionira 2001. godište, u susretu za 1. mjesto Cibalia je svladala ekipu Magda Commerc iz Tolise rezultatom 3:1. Kod predpionira, igrača 2003./2004. godište u susretu za 3. mjesto Megacoop iz Orašja poražen je s 2:1 od ekipe Neću ti reći iz Županje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?