PROBLEMI ZA KOVAČA

Neuer: Ovo što radimo je nedopustivo, to nije Bayern

Reuters/Pixsell
21.10.2019.
u 21:30

Momčad Nike Kovača izgubila je bodove, ali i prvotimca Niklasa Sülea

Bayern je u subotu u 8. kolu Bundeslige odigrao samo 2:2 u gostima kod Augsburga i tako propustio priliku za povratak na vrh tablice nakon kikseva konkurenata.

Momčad Nike Kovača primila je gol već u 1. minuti, ali je preko Lewandowskog u 14. i Gnabryja u 49. minuti okrenula na 1:2, no borbeni Augsburg došao je do boda golom Alfreda Finbogassona u prvoj minuti sudačke nadoknade.

– Četiri pobjede iz osam utakmica nije ono što smo planirali. Kad primiš gol u prvim i posljednjim sekundama utakmice, to dovoljno govori. Ne kažem da smo bahati i arogantni, ali očito smo previše opušteni i igramo s previše samopouzdanja, a to nije Bayern – rekao je Bayernov kapetan, vratar Manuel Neuer.

Momčad Nike Kovača izgubila je bodove, ali i prvotimca Niklasa Sülea. Stoper Bavaraca nezgodno je doskočio i s grimasom na licu ostao ležati na travnjaku, a iz kluba su potvrdili puknuće križnih ligamenata. Sezona je za Sülea nažalost već gotova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?