Košarka: 6. kolo Lige HB

Neporaženi Čapljinci na putu još jedne pobjede

27.11.2016.
u 08:00

Večeras se igraju svi susreti 6. kola hercegbosanske lige košarkaša. Najviše pozornosti privlači susret u Čapljini, gdje jedini neporaženi sastav lige nakon pet kola momčad Čapljine ugošćuje drugoplasirani sastav, drugu momčad Širokog koja nakon pet kola ima jedan poraz doživljen u Vitezu. Čapljinci na krilima prošlotjedne pobjede u Grudama veliki su favoriti i na putu su upisati novu pobjedu.

Derbi začelja odigrat će u Novom Travniku istoimeni domaćin kome u goste dolazi druga momčad Zrinjskog. Nakon pet odigranih kola Mostarci nemaju pobjede, dok Novotravničani na svom kontu imaju jednu pobjedu. Posušani odlaze u goste Brotnju. Momčad mladog trenera Ivana Penave ima samo jedan kiks i u večerašnjem susretu bez obzira na to što je gost, bliža je pobjedi. Vitezu u goste stiže Tomislav. Nakon pet odigranih kola Tomislavgrađani imaju pobjedu više, dok Vitežani imaju samo jednu.

Očekivat će zanimljiv susret u kojem će se domaćin najviše oslanjati na Đozića i Smajlovića, dok goste predvode Baković, Radoš i i Mašić. Bez ijedne pobjede, posljednja Busovača domaćin je Gruđanima.

Teško da će domaćin doći do prvog ovosezonskog uspjeha jer su gosti objektivno bolja momčad i nastojat će se iskupiti za lošu igru i prošlotjedni kiks kada su na svom parketu doživjeli poraz od Čapljine. Glavni aduti trenera Igora Jelića su Šušak, Galić i Andrijanić.

Parovi 6. kola: Čapljina – Široki II (18 sati), Novi Travnik – Zrinjski II (18), Brotnjo – Posušje (19.30), Vitez – Tomislav (18), Busovača – Grude (18), Slobodan je
 Student.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije