Premijer liga BiH

Na Pecari bez pobjednika, Široki i GOŠK remizirali

sportsport.ba
25.11.2018.
u 15:49

Velika kiša koja u Hercegovini pada već satima potopila je teren Pecare, pa iako je utakmica počela, uvjeti na terenu su bili zaista grozni.

Ipak, uspjeli su igrači oba tima koliko-toliko odigrati utakmicu, a u prvih 45 minuta je bilo i nekoliko zanimljivih situacija, piše Sportsport.ba.

Domaći su bili konkretniji tim. Franić i Eliomar su bili u dobrim situacijama da zatresu mrežu GOŠK-a, ali posebno u slučaju Eliomara voda na terenu je spasila gol Gabeljana.

S obzirom na vremenske uvjete koji su vladali na Pecari nije nikakvo čudo što je prvo poluvrijeme ove utakmice završeno bez golova (0:0).

U nastavku uvjeti nisu bili ništa bolji, pa je loš teren bio i glavni razlog što u 55. minuti domaći nisu poveli. Jurić i Bagarić su imali prilike, ali lokva vode ih je spriječila da dadnu gol.

Minut kasnije GOŠK je imao jako dobru šansu. Šutirao je Ereiz, a sjajno je obranio Bilobrk i spasio je Široki.

Domaći su imali još nekoliko šansi, ali ih nisu iskoristili, da bi u 74. minuti GOŠK stigao do vodstva. Grešku obrane domaćeg tima koristi Mirsad Ramić i pogađa za 0:1.

Radost gostiju je kratko trajala. Široki je do izjednačenja došao u 80. minuti kada Bagarić pogađa mrežu Kozića nakon velike gužve za 1:1.

Krenuo je potom domaći tim po pobjedu. Stvorili su još nekoliko šansi pred golom GOŠK-a, ali je do kraja ostalo 1:1 i Gabeljani zadovoljni napuštaju Pecaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije