KVALIFIKACIJE ZA SP

Modrića prošla viroza, spreman je za ključni ciklus hrvatske reprezentacije

Luka Modrić
Reuters/PIXSELL/Ilustracija
07.11.2021.
u 17:20

- Modrić je u subotu zbog viroze propustio prvenstveni susret madridskog Reala. U kontaktu s izbornikom Zlatkom Dalićem i liječničkom službom hrvatske reprezentacije, Modrić je potvrdio da se već danas osjeća puno bolje te da će se u ponedjeljak priključiti suigračima na pripremama u Zagrebu - stoji na službenoj web-stranici Hrvatskoga nogometnog saveza

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bit će spreman za ključne kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Pobjedama nad Maltom i Rusijom Hrvatska bi osvojila još šest bodova koliko joj je potrebno za izravni odlazak iduće godine u Katar. - Modrić je u subotu zbog viroze propustio prvenstveni susret madridskog Reala.

U kontaktu s izbornikom Zlatkom Dalićem i liječničkom službom hrvatske reprezentacije, Modrić je potvrdio da se već danas osjeća puno bolje te da će se u ponedjeljak priključiti suigračima na pripremama u Zagrebu - stoji na službenoj web-stranici Hrvatskoga nogometnog saveza.

Podsjetimo, na okupljanju reprezentacije u Zagrebu neće biti ni sjajnog veznjaka Matea Kovačića koji se ozlijedio u svome klubu pa je izbornik Dalić pozvao mladog veznjaka Salzburga Luku Sučića. Međutim, na utakmici Salzburga s bečkom Austrijom ozlijedio se ovaj vikend i Sučić, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu i izišao zbog ozljede u 81. minuti. Možda će Dalić morati aktivirati i neki od pretpoziva, baš kao što je u reprezentaciju pozvao Antonija Mirka Čolaka kada je zbog ozljede otpao Josip Brekalo.

Na Dalićevu popisu trenutno su ovi igrači: Livaković – Sluga, Grbić – Vida, Lovren, Barišić, Ćaleta-Car, Juranović, Gvardiol, Sosa, Pongračić, Stanišić – Modrić, Brozović, Pašalić, Sučić, Vlašić, Ivanušec, Jakić – Perišić, Kramarić, Čolak, Oršić, Livaja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije