BIO SJAJNA INVESTICIJA

Modrić opet na naslovnici: Je li ovo dokaz da se zna njegova budućnost

30.05.2018.
u 13:51

- Igrači kao Modrić ne nalaze se često, pa nema smisla da Real žurno traži zamjenu za njega. Puno zabrinutiji u Realu moraju biti zbog napada.

Novac koji je Real Modrić uložio u Luku Modrića 2013. pokazao se kao sjajna investicija, nije slučajno da je tada počela dominacija Reala u Europi. Tom rečenicom Marca započinje tekst u kojem piše da bi potencijalni nasljednik hrvatskog maestra na Santiago Bernabeuu mogao biti Christian Eriksen iz Tottenhama. 

- S obzirom na Lukine godine u Realu su svjesni da neće biti ništa bolji te razmišljaju o njegovom nasljedniku, a na Realovom popisu igrača koji bi ga mogli zamijeniti je Eriksen, no nije nužno da će se taj transfer realizirati na ljeto - ističu Španjolci pa dodaju: - Koliko je Modrić važan za momčad Zinedinea Zidanea savršeno je ilustrirano u finalu Lige prvaka u subotu kada je pokazao da će ga biti nemoguće savršeno zamijeniti. - Igrači kao Modrić ne nalaze se često, pa nema smisla da Real žurno traži zamjenu za njega. Puno zabrinutiji u Realu moraju biti zbog napada. Kako je Marca dnevnik koji jako dobro poznaje situaciju u Madridu, ovo bi definitivno moglo značiti da Luka ostaje u Madridu. Eriksenu je tek 26 godina i pred njim je mnogo više godina na najvišem nivou od Modrića. To barem sugerira zdravi razum, ističu Španjolci. Danac bi ipak ovog ljeta mogao stići u Real i tako ponuditi Zidanea opciju koju nije imao ove godine, a to je da više rotira Modrića i Kroosa, jer ni Dani Ceballos ni Mateo Kovačić pravu priliku nisu odbili. Nešto će se sigurno pitati i prvog čovjeka Spursa Daniela Levyja koji se već u nekoliko navrata pokazao kao težak pregovarač.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije