Sjajni rezultati

Mažoretkinje Čitluk zlatne na Europskom kupu u Sloveniji

14.03.2022.
u 12:04

Mažoretkinje Čitluk proteklog vikenda bile su na Europskom kupu neformacija u Podčetrteku u Sloveniji. Na samom kupu nastupilo je 14 klubova iz različitih država i 72 neformacije.
Čitlučke mažoretkinje natjecale su se u 8 kategorija, te osvojile medalje u svakoj. 
U svoju Općinu vraćaju se sa 4 zlata i 4 srebra. 

Matea Prusina osvojila je zlatnu medalju u kategoriji Kadet solo štap i tako donijela prvu neformacijsku medalju za Čitlučke mažoretkinje u kategoriji štapa.
Anamarija Luburić i Magdalena Beljo osvojile su zlatnu medalju u kategoriji Kadet duo pompon te treći put za redom donijele zlato s Europskog kupa u toj kategoriji. 
Petra Stojić i Lana Luburić osvojile su srebrnu medalju u kategoriji Kadet duo štap.
U kategoriji Junior solo pompon predstavile su se s tri natjecateljice te osvojile dvije medalje. 
U toj kategoriji je Lea Marinčić osvojila visoko 4. mjesto, Ana Primorac drugo mjesto, a Ružica Sušac u našu Općinu donosi još jedno zlatno odličje.
U kategoriji Juniori duo pompon nastupile su s dvije neformacije te osvojile jednu medalju. 
Duo Iva Bajkuša i Lucija Sušac osvojile su 5. mjesto, dok su Ema Juričić i Eva Turudić osvojile srebrnu medalju u istoj kategoriji. 

Na poseban način ističu najteže kategorije kupa; Duo junior štap i Solo junior štap gdje je nastupilo po 10 i 12 natjecateljica. 
Leona Barbarić u najtežoj kategoriji kupa Solo junior štap, u konkurenciji od 12 natjecateljica osvojila je srebrnu medalju
Petra Martinović i Klara Juričić osvojile su zlatnu medalju u kategoriji Junior solo štap te tako ispisale povijest našeg kluba. 

Pod vodstvom trenerica Anje Andričević i Matee Miličević, Mažoretkinje Čitluk ostvarile su najbolji rezultat u postojanju kluba te tako pokazale da se trud, rad i strpljenje uvijek isplati. 

Trenerice se od srca zahvaljuju roditeljima bez kojih ništa od ovog ne bi bilo moguće te ističu kako je ovo samo početak, da sad nastavljaju još više i jače u susret Državnom prvenstvu koje se ove godine održava u Mostaru 29.5. i Europskom kupu u Pragu koji je planiran 20-23.10.2022.
Ovim putem Mažoretkinje Čitluk pozivaju sve zainteresirane cure i curice da se priključe mažoretkinjama da zajedno ispisuju stranice ovog sporta u Općini Čitluk.

Komentara 1

OL
olivero267
13:44 14.03.2022.

Bravo cure😁😁🥳

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije