PRIZNANJE ZA čelnika OO BiH

Marijan Kvesić dobitnik nagrade “Europski olimpijski vijenac”

26.11.2021.
u 11:08

Nagrada je dodijeljena za izvanredne zasluge u korist promocije sporta u svojoj zemlji te doprinosu unaprjeđenja suradnje između europskih NOO-ova. Kvesić naveo je da je ovo nagrada za njegovu predanost Olimpijskom pokretu 25 godina u kontinuitetu, ali i priznanje za mnoge projekte koje je OO BiH uspješno realizirao

Predsjednik Olimpijskog odbora BiH Marijan Kvesić dobitnik je prestižne nagrade "Europski olimpijski vijenac" koju dodjeljuje Europski olimpijski odbor (EOO). Dobitnika ove prestižne nagrade izabrao je Izvršni odbor EOO-a, a predsjednik Kvesić je predložen od Predsjedništva OO BiH i Izvršnog odbora OO BiH.

Nagrada je dodijeljena za izvanredne zasluge u korist promocije sporta u svojoj zemlji te doprinosu unaprjeđenja suradnje između europskih NOO-ova i predstavlja veliko priznanje aktualnom predsjedniku OO BiH, ali i članovima Predsjedništva OO BiH, Izvršnom odboru OO BiH, te cijeloj bh. olimpijskoj obitelji.

Predsjednik Kvesić naveo je da je ovo nagrada za njegovu predanost Olimpijskom pokretu 25 godina u kontinuitetu, ali i priznanje za mnoge projekte koje je Olimpijski odbor BiH uspješno realizirao u cilju promocije olimpijskih vrijednosti, prijateljstva, poštovanja i izvrsnosti gdje su sportaši uvijek bili na prvom mjestu.

Dodjela nagrade održana je tijekom 41. seminara europskih olimpijskih odbora u Samorinu, Slovačka.

- Upućujemo iskrene čestitke našem predsjedniku i neka ova nagrada bude poticaj svima da koračamo zajedno brže, više i jače k jedinstvenom cilju unaprjeđenja bh. sporta - navode iz Olimpijskog odbora BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?