BLIŽI SE RASTANAK

Luka Modrić čelnicima Reala otkrio: Kupite njega, on je moja idealna zamjena!

Luka Modrić
Guliver Image/Getty Images
21.03.2018.
u 20:52

Kapetan hrvatske reprezentacije jedan je od najvažnijih kotačića u igri madridskog Reala, no u rujnu će napuniti 33 godine i svima je jasno da 'kraljevi' moraju krenuti u potragu za njegovom zamjenom. U akciju se uključio i sam Luka Modrić koji je, navode španjolski mediji, čelnicima Reala sam predložio kojeg igrača da kupe, prenosi Tportal.hr. 
Biologija čini svoje, godine 'ne praštaju', jasno je to svima, pa tako i Luki Modriću (32). Hrvatski veznjak jedna je od najvažnijih igrača madridskog Reala, tu nema spora, ali u isto je vrijeme činjenica kako će u rujnu ove godine Modrić napuniti 33 godine, a klub već naveliko traži njegovu zamjenu.

Realnost je takva da Modrić, ako ga zaobiđu ozbiljnije ozljede, u nogama ima još jednu ili najviše dvije dobre sezone u punoj snazi, a potom... Rastanak se bliži, nema tu nikakve 'zle krvi', takav je svijet profesionalnog nogometa. A čini se kako je Modrić svega toga jako dobro svjestan, pa pojedini španjolski mediji tvrde kako je sam u razgovoru s čelnicima Reala, prije svih s predsjednikom Florentinom Perezom, sugerirao tko bi trebao uskočiti na njegovo mjesto.

Između redaka se može razaznati kako trener Zinedine Zidane u budućnosti računa na našeg Matea Kovačića (23) koji je izvrsno uskočio u dijelu sezone kad su ozlijeđeni bili i Modrić i Kroos. No, uz Kovačića - za kojeg svi u klubu tvrde kako nije na prodaju (iako Jose Mourinho već neko vrijeme 'insistira' na njegovom dolasku u United, a rado bi ga ponovno vidjeli i u Interu iz kojeg je i stigao u Real!) - momčad Reala treba barem još jednog ili dvojicu 'plemeniti' veznjaka. Zato je tu 'upao' Luka Modrić i klupskim čelnicima otkrio kojeg igrača trebaju dovesti. OK, nije im otkrio toplu vodu, svima je jasno kako je njegovi izbor jedan od najtraženijih nogometaša današnjice, ali...

Dakle, Luka Modrić kao svog idealnog nasljednika vidi Dele Allija (21) veznjaka londonskog Tottenhama. Sugerirao je čelnicima 'kraljevskog kluba' da ga probaju dovesti već ovog ljeta kako bi se što prije aklimatizirao i uklopio u momčad. Problem bi mogao biti samo jedan, a to je Daniel Levy, predsjednik 'spursa' koji je vjerojatno najsposobniji trgovac u nogometnom svijetu. Da, ima boljih i od Zdravka Mamića.

Levy je Realu već za milijunske cifre prodao baš našeg Luku Modrića, a potom i Garetha Balea. Tottenham je na obojici sjajno zaradio, a čini se kako bi mogao i na Alliju. On prema sadašnjim procjenama vrijedi oko 80 milijuna eura, no Levy ga neće pustiti za manje od 100 milijuna eura i još nekog od Realovih igrača. Jako dobro zna kakav potencijal ima u momčadi, Allijeva će vrijednost rasti iz sezone u sezonu. A tek mu je 21 godina...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije