ON I DJEVOJKA

Loše vijesti: Slavni nogometaš opet pozitivan nakon što je objavljeno da se izliječio!

Instragram
05.04.2020.
u 17:28

Loše vijesti stižu iz Italije - ofenzivac Juventusa Paulo Dybala opet je pozitivan na koronavirus nakon što je ranije objavljeno da se izliječio.

To je objavila Dybalina djevojka Oriana Sabatini koja je također pozitivna. "21. ožujka napravili smo test na koronavirus i bili smo pozitivni. Prije tri dana napravili smo novi test koji je bio negativan. Nakon toga smo napravili još jedan, koji je također bio negativan, no ovaj posljednji se vratio pozitivan. I dalje smo zaraženi", poručila je Sabatini preko društvenih mreža.

Argentinski nogometaš prvi se put zarazio preko suigrača Danielea Ruganija koji je prvi igrač Juventusa s koronavirusom.

- Ostajao sam bez zraka i tu ništa ne bih mogao napraviti - opisivao je svoje stanje Dybala nakon što je prvi put bio pozitivan. Također je imao i jaki kašalj te povišenu temperaturu. No, zatim se oporavio, a planirao je i početi trenirati. No, sada će morati pričekati s tim. Dybala i njegova djevojka Sabatini zajedno su u izolaciji i čekaju da se opet oporave.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije