svečani doček

Lanu Pudar na mostarskom Adventu dočekali prijatelji i sugrađani

klix.ba
24.12.2021.
u 08:13

Prisutni su pokazali koliko su ponosni na Lanu s obzirom na to da o njoj priča cijeli svijet nakon što je ime države upisala u sam vrh svjetskog plivanja

Petnaestogodišnja Mostarka Lana Pudar, koja je osvojila povjesnu brončanu medalju za Bosnu i Hercegovinu, stigla je sinoć u Mostar, gdje joj je organiziran svečani doček.

Iako je kiša padala i vremenski uvjeti nisu bili pogodni za druženje na otvorenom, Lanu je na pozornici mostarskog Adventa dočekalo oko 1.000 sugrađana.

Emocije su prštale među okupljenim prijateljima i sugrađanima mostarske plivačice. Prisutni su pokazali koliko su ponosni s obzirom na to da o njoj priča cijeli svijet nakon što je ime naše zemlje upisala u sam vrh svjetskog plivanja.

Gradonačelnik Mostar Mario Kordić je kazao kako je uspjeh mlade Mostarke na ponos čitavog Mostara, države i regije i svijetli primjer, koji je bez sumnje inspiracija mnogima, piše Klix.ba. 

"Čitava država i čitave regija pričao uspjehu Lane Pudar. Mi Mostarci smo nevjerojatno ponosni na nju, a mi kao Grad Mostar ćemo se potruditi maksimalno da se i Olimpijski bazen izgradi što je moguće prije. Mi smo u proračunu osigurali novac za projektnu dokumentaciju Olimpijskog bazena i ozbiljno se bavimo tom temom. Nažalost izgradnja Olimpijskog bazena nije jednostavna uz sve probleme koje u Mostaru imamo, ali sam siguran da ćemo iznaći mogućnost i iduće godine početi izgradnju", kazao je mostarski gradonačelnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije