Lider gost Krupi na Vrbasu

Kozić: Ako ponovimo igre iz prethodnih utakmica, imamo velike šanse za pobjedu

BiH,10.09.2016.Mostar,Stadion Bijeli brijeg,  Prvetvena nogometna utakmica   Zrinjski - Zeljeznicar 4-0, Photo:Stojan Lasic
17.09.2016.
u 08:00

Danas s početkom u 16 sati Zrinjski će odmjeriti snage s momčadi Krupe na Vrbasu, u sklopu 9. kola nogometne Premijer lige BiH. Mostarci na ovo gostovanje idu nakon niza od četiri uzastopne pobjede, s pet bodova više od drugoplasirane Mladosti i trećeplasirane Slobode, tako da je sigurno da optimizma i samopouzdanja ne nedostaje u ekipi koju predvodi Vinko Marinović.

Umjetna trava

Ono čega se trener plemića malo pribojava to je teren, naime, na stadionu gdje će Zrinjski odmjeriti snage s Krupom umjetna je trava.

- Ne mogu se sjetiti da sam kao igrač i trener bio u situaciji da igramo utakmicu na umjetnoj travi, no što je, tu je. Mi se toj podlozi moramo pokušati maksimalno prilagoditi i nadam se da će moji igrači na travnjaku prikazati ono što se dogovorimo prije utakmice, poručio je Marinović te nastavio: - Krupa ima dosta igrača koji igraju ili su kandidati za mladu reprezentaciju. Tu su, prije svega, Koljić, Redžić, Ilić, zatim vrlo talentirani Mirković, Dubenović, Sadiković, Vuković, Vukotić te nekoliko iskusnih nogometaša. Moramo obratiti pozornost na njihovu tranziciju po izgubljenoj lopti, jer to izuzetno dobro rade, također imaju dobar defanzivni blok i opasni su u prekidima, oprezan je Marinović.

Osim nimalo bezazlene momčadi koja će danas stajati nasuprot njih, plemići imaju i stanovitih problema s igračkim kadrom.

Bez Bilbije i Kataneca

Ne može se reći da su izostanci veliki, no ipak... Zbog crvenog kartona zarađenog protiv Čelika u konkurenciji za utakmicu s Krupom nije Nemanja Bilbija, a na put s ekipom neće ni Matija Katanec, koji ima upalu grla.

Unatoč svemu, vratar mostarskog kluba Dalibor Kozić pred meč s Krupom je optimističan:

- Krupa je pokazala ove sezone da igra dosta kvalitetno, a posebno na domaćem terenu, gdje su oni navikli na umjetnu travu i imaju veliku prednost. To nama ništa ne otežava, mi idemo kao i na svakoj utakmici, a to je na pobjedu. Ako ponovimo igre iz prethodnih utakmica, imamo velike šanse osvojiti tri boda, rekao je vratar Zrinjskog Dalibor Kozić. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije