SP KATAR

Kockice na ulicama: Još je malo ostalo do susreta protiv Maroka

23.11.2022.
u 08:46

Napravili smo analizu Maroka i jako dobro poznajemo reprezentaciju. Imaju izvrsne pojedince na svim pozicijama, poput Hakima Ziyecha. Naš puni respekt za njih - kazao je jučer izbornik

Na stadionu Al Bayt u Kataru Hrvatska danas igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Protivnik je Maroko, a utakmica počinje u 11 sati. 

Hrvatska će vjerojatno zaigrati u ovom sastavu: Livaković će biti na golu, u zadnjoj liniji Juranović, Lovren, Gvardiol i Sosa, najjaču veznu liniju svijeta činit će Kovačić, Morić i Brozović, desno krilo bit će Vlašić, lijevo Perišić, dok će u napadu igrati Kramarić. 

- Nema lakih utakmica. Mislim da će protiv Maroka biti teška utakmica, ali ćemo ući maksimalno motivirani - rekao je jučer izbornik Zlatko Dalić.


- Napravili smo analizu Maroka i jako dobro poznajemo reprezentaciju. Imaju izvrsne pojedince na svim pozicijama, poput Hakima Ziyecha. Naš puni respekt za njih - kazao je izbornik. 

Modrićevi današnji protivnici nekada su bili suigrači.   

-  Igrao sam s Taarabtom u Tottenhamom i Hakimijem u Realu. O njima mogu reći sve najbolje. Sami klubovi u kojima igraju dovoljno govore o njihovoj kvaliteti. Velika su ekipa, koja ima strašne pojedince koji igraju u velikim klubovima -  rekao je Modrić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?