ZRINJSKI

Karačić: Imamo šansu napasti i prvo mjesto

Branko Karačić
Foto: Goran Stanzl
02.12.2013.
u 10:40

Za danas je predviđen zajednički ručak nakon kojega će plemići zajedno sa stručnim stožerom krenuti na zasluženi odmor

Zrinjski je posljednju prvenstvenu utakmicu u tekućoj godini odigrao u Travniku. Na Piroti su uvjeti za igru bili katastrofalni, a sama utakmica bila je fer i korektna. Završilo je 1:1, a mostarski će klub proljeće dočekati na četvrtom mjestu premijerligaške ljestvice, s istim brojem bodova kao trećeplasirani Široki Brijeg i petoplasirani Borac.

- Uvjeti na utakmici nisu bili normalni, hvala Bogu nitko se nije ozlijedio, ali nema smisla igrati na onakvom terenu. Što se rezultata tiče, mi sigurno nismo zadovoljni. Kod rezultata 1:0 za nas, čisti jedanaesterac nije sviran u našu korist. Ubrzo nakon toga primili smo gol i bilo se jako teško vratiti u utakmicu. Ovom prilikom uputio bih čestitke igračima i jedne i druge ekipe na korektnoj utakmici u nemogućim uvjetima - kazao je u razgovoru za Večernji list BiH trener momčadi Zrinjskog Branko Karačić. Strateg plemića generalno gledajući zadovoljan je učinkom u dosadašnjem dijelu prvenstva.

- Imali smo dugu sezonu, čak 26 utakmica, od čeka je 19 prvenstvenih, ostavili smo si lijepu šansu da na proljeće možemo napasti i prvo mjesto.

Imamo povoljan raspored i utakmicu više kod kuće, a to je dobar razlog da dobro odradimo pripreme i krenemo u nastavak prvenstva. Cilj je izlazak u Europu, ali zaostatak za prvim mjestom nije veliki, a mi ćemo biti spremni i za to, istaknuo je Karačić.

Za danas je predviđen zajednički ručak nakon kojega će plemići zajedno sa stručnim stožerom krenuti na zasluženi odmor, a koji će trajati do 13. siječnja 2014. godine kada je predviđeno okupljanje i početak priprema za nastavak prvenstva. (brs)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije