NAJAVILI UTAKMICU

Kalinić i Perišić zrače optimizmom uoči otvaranja SP-a s Nigerijom

13.06.2018.
u 16:33

- Senegal i Nigerija su slične momčadi, igraju na kontre i polukontre. Protiv Senegala nismo odigrali na najvišem nivou, ali smo ipak pobijedili. Nigerija igra jako dobro, bit će teška utakmica, ali nadam se pobjedi - rekao je Kalinić

Hrvatski reprezentativci Nikola Kalinić i Ivan Perišić najavili su utakmicu s Nigerijom koja je na rasporedu u subotu u prvom kolu Svjetskog prvenstva. 

- Prva utakmica je najvažnija. Nadam se da ćemo pobijediti - rekao je Kalinić pa usporedio Nigeriju sa Senegalom s kojim je Hrvatska igrala prijateljsku utakmicu.

- Senegal i Nigerija su slične momčadi, igraju na kontre i polukontre. Protiv Senegala nismo odigrali na najvišem nivou, ali smo ipak pobijedili. Nigerija igra jako dobro, bit će teška utakmica, ali nadam se pobjedi.

Perišić je dodao: 

- Pobjeda će nam dati samopouzdanje i bit će nam lakše kasnije. Nigerija je ekipa koja se uvijek plasira na Svjetsko prvenstvo. Respektiramo ih, ali dat ćemo sve od sebe da ih pobijedimo. Nisam bitan ni ja ni Nikola nego je važna cijela ekipa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije