Kup BiH

Janjoš: Široki Brijeg u blagoj prednosti, druga utakmica se igra na "Pecari"

09.05.2017.
u 12:50

Ako Široki Brijeg u dvije utakmice bude bolji od nas smoći ćemo snage da im čestitamo - kazao je Janjoš

Nogometaši Sarajeva u prvoj finalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine sutra na Koševu dočekuju ekipu Širokog Brijega. 
Trener "bordo" kluba Mehmed Janjoš na pres-konferenciji je kazao da je atmosfera u ekipi normalna te da se igrači pripremaju za jako važnu utakmicu.

- Smatram da je velika privilegija, čast i zadovoljstvo biti sudionik finala najmasovnijeg natjecanja, ali ujedno i velika obveza. Moramo istrajati i svi zajedno dati maksimum da obradujemo svoje vjerne navijače. Sarajevo ovog trenutka ima snage i učinit ćemo sve da dođemo do trofeja. Ako Široki Brijeg u dvije utakmice bude bolji od nas smoći ćemo snage da im čestitamo - kazao je Janjoš. 

U dosadašnjem natjecanju Široki Brijeg je pokazao snagu i kvalitet eliminacijom Slobode, Zrinjskog i Željezničara.

- Igramo protiv sjajne ekipe koja je postigla 14 golova, a primila jedan. U dvije utakmice Željezničaru su dali četiri gola, Zrinjskom tri, a nisu primili nijedan. Prema tome radi se o izvanrednoj ekipi, koja igra odlično, ekipi koja sebi da za pravo da odmara igrače. Mislim da ćemo imati težak zadatak, ali isto tako smatram da Sarajevo ima snage i moći da u fer i sportskoj igri dođe do trofeja - istaknuo je Janjoš.

Ocjenjujući šanse svog tima u finalu, strateg Sarajeva kazao je da su šanse 50 naprema 50 posto, ali da je Široki Brijeg u blagoj prednosti zato što se druga utakmica igra na "Pecari".

- Mada to ne mora ništa značiti, jer isto tako Sarajevo dobro igra u gostima. Vrlo je bitno da u utakmicu uđemo makismalno kocentrirani. Onaj tko bude bolje ušao u utakmicu mislim da će imati više šanse. Sarajevo je klub koji treba,  želi i uvijek može osvajati trofeje - izjavio je. 

Govoreći o šansama svog tima, koji se u posljednja tri kola Lige za prvaka bori za titulu, Janjoš je kazao da "Sarajevo ovisi samo o sebi".

- Matematički ako pobijedimo tri preostale utakmice mi smo prvi. Naravno, da će to biti strašno teško, pogotovo što nam  Željezničar ovog trenutka bježi tri boda. Mi sigurno nećemo odustati, vidjet ćemo koliko ćemo izdržati - dodao je. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije