Problemi

Iz velike Barcelone priznali da su na rubu bankrota

Leo Messi
31.10.2020.
u 10:53

oš od ljeta i već nam dobro poznate "sage Messi" Barcelona je u konstantnim problemima. Bili su i prije toga, ali nakon situacije s Argentincem španjolski su mediji krenuli detaljnije zavirati u klupsku situaciju te je ona naizgled svakim danom sve lošija i teža, unatoč posljednjem slavlju u Ligi prvaka kod Juventusa (2:0).

Osim što igrači očito još uvijek nemaju povjerenja u Ronalda Koemana, osim toga da Josep Maria Bartomeu nakon izglasanog nepovjerenja više nije predsjednik Barcelone (ali se novi čeka do idućeg ljeta), osim toga što je ponajbolji nogometaš svijeta tako javno izrazio želju za odlaskom iz kluba kojem je bio lojalan, sad su na površinu u potpunosti jasno isplivali i već dobro nam poznati financijski problemi kluba.

- Naš glavni problem je ekonomska slika kluba. Pandemija je jako udarila na naš klub. Ovisimo u turizmu, a njega nema. Moramo smisliti način da ovo prebrodimo, inače bi moglo biti svega - rekao je jedan od direktora kluba Carles Tusquets za RAC1 radio.

Spomenuti medij je u razgovoru s ljudima iz čelništva otkrio još neke frapantne podatke. Naime, ako Barcelona u roku od najviše desetak dana ne skrati plaće svojim nogometašima za otprilike 30 posto, katalonski div već bi do siječnja mogao proglasiti bankrot.

Sad sve više razumijemo Messijevu želju za odlaskom, čini se da u Blaugrani još puno toga stoji ispod tepiha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?