JEDAN DOGAĐAJ SVE PROMIJENIO

Imao je sve, bio na vrhu svijeta... Danas je okružen sirotinjom i nose ga pijanog

11.09.2020.
u 13:39

Brazilac Adriano (38) prije 15-ak godina bio je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Oduševljavao je u Parmi, Interu i reprezentaciji Brazila, no vrlo brzo je uslijedio njegov pad.

- Igrao sam s velikim igračima i prvacima. Vidio sam nogometaše koji su bili talentirani i napravili sjajne karijere. No, za jednog znam da je mogao puno više, a nije to napravio. To je Adriano iz Intera. Taj je zabijao iz svakog kuta, nitko se nije mogao nositi s njim, nitko mu nije mogao uzeti loptu, bio je čista životinja - rekao je jednom prilikom Zlatan Ibrahimović. Adriano, za kojeg se neki tvrde da je mogao postati najbolji napadač u povijesti, imao je problema s depresijom unatoč svemu što je postigao. Danas se nažalost više ne priča o njegovoj ubojitoj ljevici i nevjerojatnoj fizičkoj snazi nego se mediji uglavnom bave njegovim privatnim životom.

- Smrt mojeg oca ostavila je ogromnu prazninu. Nakon njegove smrti sve se pogoršalo i osjećao sam se vrlo usamljeno. Osjećao bih se sretno samo kad bih pio. Radio sam to svaku večer. Pio bih sve do čega sam mogao doći: vino, viski, votku, pivo... Puno piva. Nisam prestajao piti i na kraju sam morao napustiti Inter - rekao je Adriano. Adriano se družio s narko-bossovima, pozirao s kalašnjikovim, a bio je uhićen pa pušten zbog navodnog dilanja droge. Iako se pisalo da je ostao bez novca, teško je očekivati da je uspio spiskati baš čitavo bogatstvo koje je stekao igrajući nogomet.

Adriano se danas vratio svojim korijenima. Često je u favelama Rio de Janeira, roštilja s prijateljima, a fotografirao se i kako se kupa u koritu. Nedavno je i snimljen kako u favelama jedva hoda poprilično pijan, a prijatelj ga mora pridržavati kako ne bi pao.

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?