nakon ozljede koljena

Ibrahimović uspješno operiran! Raiola: Ovo nije Zlatanov kraj

Getty Images
02.05.2017.
u 07:54

"Zlatan Ibrahimović je imao uspješnu operaciju koljena. U potpunosti će se oporaviti, NIJE ZADOBIO OZLJEDU KOJA ĆE MU PREKINUTI KARIJERU," napisao je agent u priopćenju

Zlatan Ibrahimović je uspješno operiran, otkrio je njegov agent Mino Raiola. Napadač se ozlijedio na utakmici Europske lige, a naknadne pretrage su pokazale da se radi o ozljedi križnih ligamenata koljena i da će izvan terena biti devet mjeseci.

S obzirom na to da Ibrahimović ima 35 godina, mnogi su se s pravom zapitali znači li to i kraj karijere švedskog igrača. Međutim, najprije je Ibrahimović sam objavio da se ne planira oprostiti na ovakav način, a sada je i Raiola potvrdio da ova ozljeda nije Zlatanov kraj, piše Goal.

"Zlatan Ibrahimović je imao uspješnu operaciju koljena. U potpunosti će se oporaviti, NIJE ZADOBIO OZLJEDU KOJA ĆE MU PREKINUTI KARIJERU," napisao je agent u priopćenju koje je izdano u ponedjeljak.

"Zlatan je započeo s rehabilitacijom u Pittsburghu i nastavit će oporavak pod nadzorom DR. Fua i Dr.. Musahla. Zlatan i medicinski tim trenutno nisu dostupni za intervjue," napisao je Raiola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije