DJ IBRO

Ibrahimović u svlačionici raspalio cajke, komentar na Twitteru dobro nasmijao

https://twitter.com/LAGalaxy
18.06.2019.
u 14:32

Nogometaš je srbijanskom pjevaču učinio veliku uslugu jer je snimka u samo nekoliko sati skupila preko stotinu tisuća pregleda

Zlatan Ibrahimović rođen je u Malmöu, ali mu glazbeni ukus ipak vuče korijene s ovih prostora. Sin Bošnjaka Šefika Ibrahimovića i Hrvatice Jurke Gravić od ožujka 2018. godine član je LA Galaxyja, a njegov je klub na svom službenom profilu na Instagramu upravo otkrio da se stasiti nogometaš rado u svlačionici igra DJ-ja. 

Ibro je suigrače počastio hitom Milana Dinčića "Ti si žena za sva vremena", pa srbijanskom pjevaču učinio veliku uslugu jer je snimka u samo nekoliko sati skupila preko stotinu tisuća pregleda. 

Njegov glazbeni izbor korisnici Twittera uglavnom su pozdravili, a definitivnu pobjedu u komentarima je odnijela djevojka skrivena iza profila Lilith, koja je stranicima radnju pjesme pokušala objasniti riječima: this song comes on in a kafana. 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?