Operirao koljeno

Ibrahimović je čudo prirode, liječnici ga žele proučavati!

Reuters/PIXSELL
09.05.2017.
u 09:53

Šveđanin je operiran u sveučilišnoj bolnici Pittsburgh. Liječnici su nakon operacije izjavili kako nisu mogli vjerovati u kakvom je stanju bilo njegovog koljena i žele ga proučavat

Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih nogometaša na svijetu i po nekima vrlo poseban. Naime, napadač Manchester Uniteda je prije nekoliko tjedana ozlijedio križne ligamente desnog koljena na utakmici četvrtfinala Europske lige protiv Anderlechta te je morao na operaciju.  

Šveđanin je otputovao u SAD, gdje je operiran u sveučilišnoj bolnici Pittsburgh. Liječnici su nakon operacije izjavili kako nisu mogli vjerovati u kakvom je stanju bilo njegovog koljena i žele ga proučavati.

- Liječnici su bili oduševljeni izgledom njegovog koljena. Rekli su kako takvo nešto još nisu vidjeli. Gotovo je nemoguće da netko nakon dvadeset godina sportske karijere ima tako snažno koljeno. Osim ligamenata u koljenu ništa nije bilo oštećeno - izjavio je Zlatanov menadžer Mino Raiola. 

Liječnici su Zlatanu Ibrahimović ponudili da se nakon karijere vrati u Pittsburgh kako bi proučavali njegovo tijelo. - Zamolili su Zlatana da se vrati kada završi karijeru kako bi proučavali njegovo tijelo. Liječnike posebno zanima koljena i zglobove. Tvrde, Ibrahimović je čudo prirode - dodao je Raiola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije