VELIKA PRILIKA

Hrvatska ima dva izbornika na SP-u, a ciljevi su im isti: "Mogli smo i teže proći"

Dragan Skočić
02.04.2022.
u 11:41

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić neće biti jedini hrvatski izbornik na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Bivši strateg Rijeke Dragan Skočić (53) je s reprezentacijom Irana bilježio sjajne rezultate te bez većih problema u azijskim kvalifikacijama osigurao Irancima njihov šesti nastup na Mundijalu.

Iran će nastupati u skupini C u kojem će prvo 21. studenog igrati protiv europskog doprvaka Engleske, nakon toga 25. studenog u drugom kolu protiv pobjednika europskog doigravanja (Wales/Škotska/Ukrajina) za kojeg ćemo doznati tijekom lipnja, a zatim u posljednjem kolu 29. studenog protiv reprezentacije SAD-a.

- Naš je cilj pokušati proći skupinu jer Iran nikad na Svjetskom prvenstvu nije prošao skupinu. Nije najteža skupina koju smo mogli dobiti i zadovoljan sam, mogli smo i teže proći. Engleska je u skupini favorit i priča za sebe, ali mislim da protiv SAD-a i ove druge europske momčadi, tko god to bio, imamo svoje šanse - rekao je Hrvat na klupi Irana nakon ždrijeba u Kataru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije