ZASMETALO JOJ

Hrvati stigli na plažu i počeli navijati: Žena u bikiniju ustala sa ležaljke i pobjegla glavom bez obzira

09.12.2022.
u 14:54

Jedna žena, vjerojatno gošća hotela u kojem su smješteni i vatreni, morala je prekinuti svoje uživanje kada su se oko nje pojavili Hrvati. Jednostavno se digla i napustila svoju ležaljku...

Navijačka zastava još jednom je razvučena na plaži ispred hotela Hilton Doha u kojem je smještena hrvatska nogometna reprezentacija tijekom Svjetskog prvenstva u Katru. Ovaj navijački ritual započeo je prije utakmice s Kanadom, pa se nastavio prije ogleda s Belgijom i Japanom, a sada je dobio i četvrti nastavak. 

Navijači su još jednom željeli pokazati svoju podršku "Vatrenima" uoči četvrtfinalnog ogleda protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila. 

"Bježite ljudi, bježite iz grada. U boj, uboj, za narod svoj, Zovi, samo zovi", odjekivalo je iz njihovih grla.

Okupilo se 200-tinjak navijača oboružanih bubnjem, te brojnim zastavama i transparentima. Gosti hotela samo su zbunjeno gledali, a brojni od njih su iskoristili priliku fotografirati se kraj navijačke zastave koja je skraćena na 30 metara kako bi mogla na stadion. 

A dogodio se i zanimljiv detalj. Jedna žena, vjerojatno gošća hotela u kojem su smješteni i vatreni, morala je prekinuti svoje uživanje kada su se oko nje pojavili Hrvati. Jednostavno se digla i napustila svoju ležaljku. Njoj očito nije bilo do navijačkog ludila...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije