MARTIN ERLIĆ

Hrvat je živio u štali sa životinjama i skupljao boce, a sada se nalazi na pragu transfera karijere

03.05.2024.
u 15:56

Erlić je proteklih dana završio u središtu pozornosti domaće javnosti nakon što je ispričao svoju životnu priču i detalje odrastanja koji uključuju skupljanje boca i spavanje u štali

Hrvatski reprezentativni branič Martin Erlić jedna je od najneobičnijih priča s ovih prostora. Vatreni i stoper talijanskog prvoligaša Sassuola imao je tešku životnu priču, a idućeg ljeta mogao bi potpisati najveći ugovor u dosadašnjoj karijeri. Sassuolo je na rubu ispadanja iz Serie a, budući da četiri kola prije kraja ima pet bodova manje od prve momčadi 'iznad crte' i ne daju im se prevelike šanse za opstanak.

Erlić bi u tom slučaju mogao bez većih problema napustiti klub, a to očekuje i turski velikan Trabzonspor. U Trabzonsporu su pripremili unosnu ponudu za 26-godišnjeg Erlića i vjeruju da će uspjeti realizirati transfer i tako pojačati obranu. Inače, Erlić je proteklih dana završio u središtu pozornosti domaće javnosti nakon što je ispričao svoju životnu priču i detalje odrastanja koji uključuju skupljanje boca i spavanje u štali.

- Kad sam se rodio, moji roditelji su živjeli u štali. U jednoj prostoriji bile su životinje i samo nas je jedan zid dijelio od njih. Bilo je jako teških trenutaka, pa i skupljanja boca. Koliko samo Hrvata danas skuplja boce? Nije to sramota, ali to nikad nisam rekao. Takve stvari volim zadržati za sebe - rekao je Erlić u HRT-ovoj emisiji Knjaz kod Vatrenih.

Kao 12-godišnjaka primijetio ga je Dinamo, ali nije dočekao seniorske minute u Maksimiru, već je kao tinejdžer otišao u Italiju, gdje je promijenio niz klubova i trenutno je član Sassuola. Turci će za Erlića, koji inače sanja da jednog dana zaigra za Hajduk pred punim Poljudom, morati izdvojiti najmanje četiri do pet milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?