Kup BiH

Gruđanke u Tuzli brane lanjski naslov, u polufinalu još Izviđač, te Jedinstvo i Bihać

rukometašice
21.05.2016.
u 11:00

Rukometašice HŽRK Grude Autoherc jučer su otputovale u Tuzlu, gdje ih čeka nastup na završnom turniru ženskoga rukometnog Kupa BiH, gdje putuju kao braniteljice naslova pobjednika 2015. godine. Organizator i domaćin turnira četiri najbolje ženske rukometne ekipe u BiH je ŽRK Jedinstvo Adler.

U polufinalu su, osim Tuzlanki i Gruđanki, još ŽRK Izviđač Ljubuški i ŽRK Bihać. Ždrijebom je odlučeno da se danas u polufinalu sudare Jedinstvo Adler i Bihać (16,30 sati), dok će se u drugoj utakmici susresti Grude Autoherc i Izviđač (19 sati).

Finalna utakmica na programu je sutra (nedjelja) u 15.30 sati uz izravan prijenos na BHT1. U taboru grudske ekipe vlada optimistično raspoloženje i želja da se sezona završi pobjednički, te opet osvoji Kup BiH. Podsjetimo da su djevojke trenerice Zlate Zubac prošli vikend pobjednički završile prvenstvo, postigavši 22 pobjede u isto toliko nastupa. Na ljestvici su pobjegle drugoplasiranom Jedinstvu Adler punih 18 bodova (66:48). •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije