Nakon tri odigrana kola Lige 10 košarkaša

Građanski bez pobjede, Bosna bez poraza

09.11.2016.
u 08:00

Nakon tri odigrana kola Lige 10 košarkaša Bosne i Hercegovine, momčad Bosne Royal Jelly jedina ima maksimalan učinak, dok momčad Građanskog iz Bijeljine nije osjetila slast pobjede. Uz malo više sreće, i Široki je mogao imati maksimalan učinak.

Močnik se dobro uklopio

Kiks u Hadžićima ih, međutim, nije ošamutio, pa su se ubrzo digli i visoko porazili aktualnog doprvaka BiH Kaknja koji vodi mladi i uspješni trener Josip Pandža. Širokobriježani su protiv Kakanjaca odigrali odlično, a dobro se uklopio i novopridošli košarkaš iz Slovenije Jan Močnik. U njemu stručni stožer Širokog vidi pojačanje i ako mladi igrači ukomponirani u takav sastav nastave razvojni put, sasvim su blizu ostvarenju klupskog cilja. S takvom mladom momčadi trener Romeo Bilinovac svjestan je uspona i padova koji dolaze.

Zrinjskom cilj Liga za prvaka

U prvenstvo su dobro ušli i Zrinjski, te Spars i Mladost. Mostarce vodi provjereni trener Hrvoje Vlašić s pomoćnikom Tihomirom Mustapićem. Njihov cilj je Liga za prvaka i ako ne bude kakvih ozljeda, očekivati je kako će Zrinjski ući među pet momčadi i boriti se za prvaka. Liga je izjednačena i očekivati je da će se za prolaz među pet najboljih uz Bosnu još boriti Mladost, Kakanj, Spars, pa Sloboda i Leotar. Sparsi su najavili velika pojačanja, a ovih dana prvi im je pristupio iskusni centar Kenan Bajramović koji se vratio iz Francuske. Bajramović je u dva navrata već nosio majicu Sarajlija. Ako se Građanski bez pobjede izdvojio na dnu ljestvice, moglo bi se reći da sve ostale momčadi gaje nadu za prolazak u Ligu za prvaka. U nju će se plasirati pet najbolje plasiranih klubova koji će zajedno s Igokeoom iz regionalne lige kasnije nastaviti Ligu 6 za prvaka Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije