ima nekoliko ponuda

Gazzetta: Ibrahimović bliži Milanu nego Unitedu

Zlatan Ibrahimovic
28.05.2016.
u 15:35

Ibrahimović je navodno trenutno najbliži povratku u Milan, nakon četiri trofejne sezone u Paris Saint Germaineu

Švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović sve je dalje od Manchester Uniteda, a sve bliže Milanu. 

Ibrahimovićev menadžer Mino Raiola je demantirao tvrdnje da je Šveđanin već dogovorio suradnju s Unitedom, istaknuvši kako ima nekoliko ponuda iz Engleske, Europe i ostatka svijeta, prenosi B92.

- Izgleda da ćete se na kraju iznenaditi. Ne javljam se više novinarima jer postavljaju ista, pogrešna pitanja. Svi misle da mora u United, ali to nije slučaj. Ne jurimo, ne mora se riješiti prije europskog prvenstva - rekao je Raiola.

Kako prenosi Gazetta dello Sport, Ibrahimović je trenutno najbliži povratku u Milan, nakon četiri trofejne sezone u Paris Saint Germaineu.

Raiola je u petak navodno razgovarao s direktorom "rosonera" Adrianom Gallianijem, a Ibrahimović je spreman pristati na smanjenje plaće. Novac navodno nije problem.

Talijani smatraju da sve ovisi od Kineza, ukoliko vlasnik Milana Silvio Berlusconi proda dionice investitorima s Dalekog istoka, onda će na San Siru opet igrati i Ibrahimović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije