NEUMOLJIVI EDIN

Džeko u trećoj minuti pogodio protiv Atalante i prestigao legendarnog Amadeija

20.12.2020.
u 19:23

Kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko već u trećoj minuti postigao je pogodak protiv Atalante za vodstvo Rome rezultatom 1:0

Samo što je krenuo meč 13. kola Serije A na Gewiss stadionu Atalantina obrana je zatajila te dopustila Romi lagan pogodak. Mkhitaryan je uposlio usamljenog Džeku, koji takve poklone jednostavno ne propušta.

Džeki je ovo bio šesti pogodak ove sezone u svim natjecanjima. Pet je zabio u Seriji A te jedan u Europskoj ligi. Tome je dodao i jednu asistenciju.

Bh. napadaču ovo je bio 112. pogodak za Romu čime se osamio na trećem mjestu liste najboljih strijelaca Vučice svih vremena. Nedavno se izjednačio s legendarnim Amedeom Amadeijem koji je postigao 111. pogodaka, a sada ga je naš napadač prestigao.

Drugoplasirani na listi Rominih vječnih strijelaca je Roberto Pruzzo sa 138 pogodaka, dok je Francesco Totti nedodirljiv na prvom mjestu sa 307 golova.

Inače, Roma je uoči ovog kola bila ne četvrtom mjestu Serije A i u slučaju pobjede izjednačit će se s Juventusom koji je na trećoj poziciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije