Sarajevo prosulo bodove kod Rudara:

Duljević tragičar, Benko osigurao bod nakon dvije minute igre

Rudar
12.03.2016.
u 16:47

Rudar je u Prijedoru uspio uzeti bod protiv Sarajeva, a utakmica je završila 1:1.

Rudar je u žestokoj borbi za ostankom u Premijer ligi, ali rezultat na poluvremenu u Prijedoru to uopće nije sugerirao. Prijedorčani su uspjeli na odmor otići s prednošću, ali se Miodrag Ješićna poluvremenu napravio ključne izmjene koje su preokrenule utakmicu, prenosi Goal.com

Vrijedi spomenuti da se utakmica igrala po jako lošem terenu, a gosti su u 40. minuti propustili povesti s bijele točke. Novi reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Duljević je pucao jako loše, a to je iskoristio golman Rudara koji je zaustavio loptu. Samo dvije minute kasnije i Rudar je dobio jedanaesterac, Kramar je napravio prekršaj, a Burazor nije propustio priliku.

Na poluvremenu su umjesto Simeunovića i Radovca zaigrali Benko i Harba, a hrvatski je napadač već u 47. minuti uspio izjednačiti na 1:1. Benko je mogao u potpunosti preokrenuti utakmicu, ali je u 83. minuti pogodio vratnicu!

Sarajevo je i dalje treće s 39 osvojenih bodova, ali ga može ugroziti Radnik iz Bijeljine. Rudar je 14. s 18 osvojenih bodov

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije