PRVA HNL

Dinamo u 25 minuta riješio sve protiv Belupa i pretekao Hajduk na ljestvici

12.12.2021.
u 19:17

Upravo je Kopić bio trener Slaven Belupa kada su Koprivničani pobijedili i zaustavili plave u borbi za naslov prvaka, osvojila ga je Rijeka. Tada su za Koprivničane zabili Heber i Bogojević, strijelac za Dinamo u 1:2 porazu plavih te 2017. bio je Nikola Moro

U posljednjem susretu 19. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Slaven Belupo 3-0. Slaven Belupo je u 1. kolu nove sezone senzacionalno pobijedio Dinamo sa 2-0 i došao do prve pobjede na Maksimiru nakon gotovo 17 godina.

No, ovoga puta gosti su bili bez izgleda.

"Modri" su sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješili u prvih 25 minuta postigavši tri gola. Za 1-0 zabio je Komnen Andrić u 13. minuti. Ristovski je ubacio, a Andrić glavom zabio za vodstvo Dinama.

Šest minuta kasnije među strijelce se upisao i Mislav Oršić na asistenciju kapetana Arijana Ademija. Sve je bilo gotovo u 25. minuti kada je Oršić zabio svoj drugi pogodak na utakmici, a drugi put je asistirao Ristovski. Najbolju priliku gosti su imali u 76. minuti kada je Marin Laušić pucao s ruba kaznenog prostora pogodivši vratnicu.

Na ljestvici vodi Osijek sa 39 bodova, Rijeka ima 37, a Dinamo i Hajduk po 34 boda. S tim da Dinamo i ma dva, a Hajduk jedan susret manje. Na začelju je Hrvatski dragovoljac sa sedam bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije