NE PRESTAJE

Cro Cop pokazao da je ljudina, zbog njegove geste ostali bez riječi!

Azil Prijatelji Čakovec
23.12.2018.
u 20:18

- Donio je 13,000 kn da kupimo ploče. Ostadoh bez riječi. Kad si car, onda si car.

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović jako voli pse i nedavno je iz Azila Prijatelji Čakovec udomio Megy koja je vrlo brzo postala ljubimica njegove mame. No, Mirko nije stao na tome. Uoči Božića je čakovečkom azilu donirao 13 tisuća kuna za popravak krova. 

- Javio mi se Mirko prije par dana kad je bio intervju sa mnom za Studio 4 HRT. Poslao mi video Megy koja je udomljena iz našeg azila i koja se gledajući mene na TV-u sva izvitoperila i počela puštati neke čudne zvukove. Pitao me što trebamo, je l' nam nedostaje hrana. A ja sam k'o iz topa rekla da nam trebaju ploče za zamijeniti krov na hangaru gdje su nam bolesni, ranjeni i operirani psi jer su dotrajale pa puštaju - poručila je Aleksandra Hampamer. 

Uslijedilo je iznenađenje:

- Danas je u kuverti sa srcem koje šalje Megy s pozdravima njegove mame Ane koja je Megy udomila u raj na zemlji donio 13,000 kn da kupimo ploče. Ostadoh bez riječi. Kad si car, onda si car - kaže Aleksandra.

A Mirko je nedavno poslao poruku svim ljubiteljima pasa:

- Ljubav i zahvalnost koju pokazuju udomljeni psi nevjerojatna je. Ne kupujte pse - udomite ih!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije