Bojan Đorđić

Bivši nogometaš tuzlanske Slobode nožem napao trenera, završio u zatvoru

Bojan Đorđić
FK Sloboda
26.10.2022.
u 16:01

Bivši nogometaš Slobode Bojan Đorđić na treningu je nožem napao trenera golmana Radeka Porcala, tvrde češki mediji. Đorđić koji trenutno nastupa za češkog drugoligaša Varnsdorf, povukao je nož na trenera na jučerašnjem treningu.

"Policija je primila dojavu o napadu na treningu u Varnsdorfu," kazala je Eliška Kubíčková, glasnogovornica policije u Dečinu, tvrde tamošnji mediji.

S druge strane, iz kluba u kojem je Đorđić prvi strijelac sa šest golova u sezoni, nisu željeli potvrditi ovu vijest.

"Ne bih komentirao dok ne dobijem izjavu policije. Ali taj igrač me je iznevjerio. Njegov povratak ne dolazi u obzir ako se sve dokaže", rekao je predsjednik iz Varnsdorfa Vlastimil Gabriel za Denik.

"Policija je dobila dojavu o napadu na treningu u Varnsdorfu. Kako je priopćeno, igrač je u utorak nešto iza deset sati ujutro, nakon prethodnog verbalnog i fizičkog obračuna između jednog od nogometaša i trenera, zaprijetio nožem treneru. Pozvani policajci su osumnjičenog uhitili na licu mjesta i smjestili u zatvor. Okolnosti cijelog slučaja se istražuju. Zbog početne faze istrage i radnji koje su u tijeku, daljnje informacije nismo u mogućnosti davati", priopćili su iz policije, prenosi Klix.

Kako Česi otkrivaju, incident se dogodio nakon što je Đorđićev trener Miroslav Holeňák najavio da neće trenirati s timom. Ipak, 28-godišnji napadač nije napao Holeňáka, nego je nožem nasrnuo na trenera golmana Radeka Porcala.

Đorđić je tijekom karijere nastupao i za nekoliko bh. klubova kao šti su Modriča, Sloga Doboj i Leotar, a na proljeće 2021. godine stigao je u tuzlansku Slobodu za koju je odigrao šest utakmica i upisao jednu asitenciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?