NA ZAGREBAČKIM ULICAMA

Sukob navijača i policije nakon poraza Rijeke na Kranjčevićevoj: 'Trajalo je 20-ak minuta'

Marko Prpic/PIXSELL
29.04.2024.
u 07:14

Sukob navijača i policije potrajao je 20-ak minuta. Još uvijek nije poznato ima li uhićenih ili ozlijeđenih. Stanovnici obližnjih zgrada uznemirili su se nakon što je jedna baklja doletjela kod kontejnera

Lokomotiva je slavila sinoć u utakmici 32. kola Hrvatske nogometne lige rezultatom 3:1. Rijeka je time pretrpjela težak udarac u utrci za naslov s Dinamom koji je svladavši Varaždin (1:0) konačno zasjeo na vodeće mjesto prvenstvene ljestice.

Za Lokomotivu su zabijali Rober Mudržaija i Marin Šotiček, dok je Rijeci nakratko nadu uspio vratiti Jorge Obregon.

Međutim, zabilježen je incident nakon utakmice. Prema pisanju Sportskih novosti, kod Ciboninog tornja izbio je manji sukob navijača i policije, a incident je portajao 20-ak minuta. Stanovnici obližnjih zgrada uznemirili su se nakon što je jedna baklja završila kod kontejnera zgrade na Tratinskoj ulici.

Rijeka trenutno ima 71 bod, jedan manje od vodećeg Dinama. Pobjeda u idućem kolu mogla bi im biti imperativ ukoliko namjeravaju s prvog mjesta namjeravaju svrgnuti zagrebački klub.

Lokomotiva se s druge strane s Osijekom bori za četvrto mjesto i plasmana u europske utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije