Arsene Wenger progovorio

Arsenal nije zainteresiran za Zlatana Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimovic
19.03.2016.
u 12:55

"Ne, u ovom trenutku, ne!", rekao je Wenger na pitanje je li Arsenal zainteresiran za Zlatana Ibrahimovića

Iako se ime Zlatana Ibrahimovića posljednjih dana vezalo za Arsenal, trener "topnika" Arsene Wenger izjavio je kako njegov klub nije trenutno nije zainteresiran za švedskog reprezentativca.

Ibrahimović, kome ovog ljeta ističe ugovor s francuskim prvakom Paris Saint-Germainom, ranije je izjavio kako karijeru želi nastaviti u Engleskoj. Njegovo ime bilo je vezano za Chelsea, Arsenal i Manchester United, javlja Anadolija. 

Wenger je, pred današnju utakmicu s Evertonom, komentirao navode o mogućem transferu Arsenala, te kazao kako njegov klub u ovom trenutku nije zainteresiran za ljetni prelazni rok.

"Ne, u ovom trenutku, ne!", bio je odgovor Wengera na pitanje je li Arsenal zainteresiran za Zlatana Ibrahimovića. Francuski stručnjak je rekao da u ovom trenutku imaju druge brige.

"To je kratkoročno. Nismo na slučaju Zlatan. I s 34, imao je sjajnu sezonu u PSG-u", kazao je Wenger, dodavši kako je Arsenal koncentriran samo na utakmicu protiv Evertona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije