Istraga

Smrtno bolesna osumnjičena za monstruozno ubojstvo!

dana
VL FOTO
01.03.2012.
u 11:00

Dok istraga protiv Škrbo traje, o motivima ubojstva se još uvijek nagađa. Mediji navode da su Škrbo i Bukvić bili u intimnoj vezi te da je Škrbo bila prostitutka

Odvjetnik Mithat Kočo, branitelj Dane Škrbo (30), samohrane majke osumnjičene za monstruozno rezanje vrata sarajevskog fotografa Mustafe Bukvića prošlog četvrtka u njegovoj fotografskoj radnji u naselju Dobrinja, potvrdio je da Škrba ima karcinom te da je zbog toga nedavno imala operativni zahvat na trbuhu. “Nisam gledao medicinsku dokumentaciju, a u ovoj fazi postupka još ne mogu iznositi detalje razgovora s klijenticom u pritvoru. Ona će dati izjavu kada za to dođe vrijeme te nakon što dobijemo relevantan dokaz na osnovi kojeg je pokrenuta istraga.

Naime, u žalbi sam tražio ukidanje pritvora jer od tužitelja nisam dobio nikakvu dokumentaciju, a trebao sam”, pojasnio je Kočo. Dok istraga protiv Škrbo traje, o motivima ubojstva se još uvijek nagađa. Mediji navode da su Šrbo i Bukvić bili u povremenoj intimnoj vezi te da je Škrbo bila prostitutka. Također navode da je fotograf Dani uplaćivao doprinose, ali da joj je na to ime dugovao 2500 KM. Zanimljivo je da se prije nekoliko godina istovjetno ubojstvo fotografa dogodilo i u Mostaru, a za što je osuđen Jasminko Jašarević.

Inače, Dana je ranije živjela s Elvirom Koraćem koji je prije rata ubio oca, a u ratu majku i sestru u naselju Vogošća. Ležao je u KPZ-u Foča i Zenica, a izvjesno vrijeme bio je i na psihijatrijskom liječenju. Na njenom Facebook profilu stoji da je studirala na Fakultetu političkih znanosti u Sarajevu, te da je pored ostaloga i pjesnikinja.

Dana Škrbo sebe predstavlja kao konceptualnu umjetnicu, a u njenim performansima i umjetničkim djelima glavni motivi su smrt i besmisao života.

Ključne riječi

Komentara 1

CL
cleuna
16:58 02.03.2012.

Naravno da je ovo težak zločin i ne bih poželio da se ovako nešto bilo kome dogodi.Ali ni ovaj fotograf po ovome što se da pročitati u medijima po svemu sudeći nije bio baš nevinašce.Ako sam dobro obaviješten njemu je 67 a njoj tridest godina,znači po godinama mogao bih joj biti \"ćaća ipo\".Pa gdje je tu savjest s njegove strane?na kraju ja mislim da je ovdje u pitanju ona narodna\"tko s vragom tikve sadi o glavu mu se razbijaju\".

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije