Slučaj otvoren

Slučaj pogibije Borisa Trajkovskog kod Mostara i dalje otvoren

trajkovski
vl foto
05.05.2010.
u 11:49

MUP Makedonije nastavlja s aktivnostima koje bi mogle dovesti do novih informacija i dokaza

Ministrica unutarnjih poslova Makedonije Gordana Jankulovska izjavila je da će, sve dok postoje dvojbe o zrakoplovnoj nesreći u kojoj je poginuo bivši makedonski predsjednik Boris Trajkovski, taj slučaj biti otvoren. - Sve dok ovaj slučaj ne bude zatvoren u smislu profesionalnog izvođenja svih mogućih dokaza i dok se ne raščiste sve dvojbe, slučaj o padu zrakoplova bit će otvoren”, rekla je Jankulovska reagujući na izjavu švicarskog zastupnika u EU parlamentu Andreasa Grosa kako postoje dokazi da je Trajkovski ubijen.

 

Ona je istaknula da MUP nastavlja s aktivnostima koje bi mogle dovesti do novih informacija i dokaza kako bi se utvrdilo što se tačno dogodilo sa zrakoplovom u kome su putovali Trajkovski i članovi njegova izaslanstva. Švicarski parlamentarac u Vijeću Europe Andreas Gros izjavio je da postoje novi dokazi koji ukazuju na to da je bivši makedonski predsjednik Boris Trajkovski ubijen, ali da o njima još ne može javno govoriti. “Uvjeren sam da je riječ o ubojstvu, a mišljenje zasnivam na novim informacijama o kojima još ne mogu govoriti”, rekao je Gros. Trajkovski je poginuo kod Mostara 26. veljače 2004.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije