Memorijalni turnir

Sjećanje na sportskog i kulturnog djelatnika

Turnir
07.12.2012.
u 10:20

Ovaj predani sportski djelatnik okupio je prijatelje, ljubitelje hakla, u malonogometni klub KIM, koji je uspješno nastupao na turnirima

Sutra, u subotu, 8. prosinca, na poticaj obitelji i brojnih prijatelja, odigrat će se memorijalni turnir u malom nogometu, u znak sjećanja na Stanka Musu - Musića, širokobriješkog sportskog djelatnika i čuvara hercegovačke glazbene baštine. Stanko Musa je umro prije šest godina, a lani u povodu 50 godina njegova rođenja (rođen je 13. prosinca 1961. godine) upriličen je malonogometni turnir na kojem su nastupile malonogometne momčadi iz Širokog Brijega i Gruda.

Privatna sportska dvorana

Igrajući mali nogomet, Stanko Musa - Musić došao je na ideju podizanja prve privatne sportske dvorane u Širokom Brijegu. Upravo u toj dvorani u Trnu odigrat će se i ovogodišnji turnir, njemu u spomen. Ovaj vrijedni i predani sportski djelatnik okupio je svoje prijatelje, ljubitelja loptačkih majstorija, u malonogometni klub KIM, koji je uspješno nastupao na raznim malonogometnim turnirima. Tako nekoliko godina s turnira u Švicarskoj Musa i klub donose priznanja za postignute rezultate i fair play.

Uspjesi i u kulturi

No, Stanko Musa - Musić uspješan je bio i na području kulturnog djelovanja, posebno kad je riječ o čuvanju hercegovačke glazbene baštine. Bio je umjetnički voditelj Kulturno-umjetničkog društva Mokro, koje je zahvaljujući Musinom predanom radu i entuzijazmu izrastao u kvalitetan ansambl. O tome svjedoče brojni uspješni nastupi u domovini i inozemstvu. Njegovi prijatelji slažu se kako je Stanko Musa bio vizionar i umiješan organizator, koji je znao okupiti kvalitetne ljude oko svojih projekata.
Članovi Musine obitelji i njegovi brojni prijatelji ističu kako ga pamte po njegovom velikom i širokom srcu, iskrenoj ljubavi prema Širokom i Hercegovini pa mu iz ljubavi i zahvalnosti posvećuju ovaj memorijalni turnir. Na turniru će nastupiti malonogometne momčadi KIM Jaegermeister, Prijatelji, Đeturumi, Mokarski tamburaši, HDZ Široki Brijeg te Grude, Eurobenz i školski prijatelji iz Gruda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije