osam godina

Zaljubljeni Rakitići: Godišnjicu su slavili mazeći se u bazenu...

Instagram
21.08.2019.
u 18:31

'Osam godina i za još mnogo njih, ljubavi moja. Najsretniji sam čovjek na svijetu, ponosan sam na tebe moj živote! Uvijek ćemo biti zajedno, volim te najviše' napisao je Rakitić

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić (31) i njegova supruga Raquel Mauri (29) proslavili su osmu godišnjicu ljubavi, a romantičnom objavom na svom Instagram profilu oboje su "raznježili" obožavatelje.  

- Osam godina ljubavi. Danas slavimo radosti današnjice, sjećanja na jučer i nadu za sutra. Hvala ti što si uvijek uz mene. Volim te moja slatka plavušo! Za još mnogo godina uz tebe, sretna nam godišnjica - napisala je Raquel uz fotografiju na kojoj par pozira u bazenu u Sevilli. Istu fotografiju podijelio je i nogometaš, prenosi 24sata.hr. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Osam godina i za još mnogo njih, ljubavi moja. Najsretniji sam čovjek na svijetu, ponosan sam na tebe moj živote! Uvijek ćemo biti zajedno, volim te najviše - napisao je Rakitić.

Bračni par Rakitić i inače rado objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji uvijek ih obasipaju komentarima. Španjolka i naš reprezentativac upoznali su se 2011., a kako često znaju govoriti, njihova je ljubavna priča započela kao u filmu. 

Kada je stigao u Španjolsku i potpisao za Sevillu, Rakitić je bio nervozan i uzbuđen pa je nagovorio brata Dejana da odu popiti piće prije spavanja.

- Raquel sam upoznao svoje prve večeri u Sevilli. Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore - otkrio je veznjak Barcelone.

Rakitiću je trebalo sedam mjeseci da osvoji atraktivnu brinetu, još pet da ga ona predstavi roditeljima i godina dana da počnu zajedno živjeti. Za Raquel kaže da je njegova srodna duša i najbolja prijateljica te da za njih brak nije samo jedno 'da'.

- Za nas je brak jako bitan i mislim da idemo dobrim putem - izjavio je nogometaš. Par živi u Barceloni sa svojim kćerima Adarom (3) i Altheom (6).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije