Keith Richards:

Više se nitko ne želi kladiti na moju smrt

Keith Richards
EXPA/Pixsell
27.09.2016.
u 08:30

Zbog mojeg načina života i drogiranja stalno su mi ‘proricali’ da ću uskoro umrijeti. No svi su kladioničari na meni polomili zube. Ja ću pisati vaše epitafe, a ne vi moj, kaže gitarist Rolling Stonesa.

Keith Richards (72) pomalo je razočaran što više ne kotira dobro na kladionicama o datumu i načinu na koji će slavni umrijeti, prenosi 24sata.hr

- Znači li to da sam postao dosadan? Ili da sam zaista besmrtan? U svakom slučaju, žalosti me kad tamo više ne vidim svoje ime - kaže roker kojeg su puno puta mediji već i pokopali objavivši vijest o njegovoj smrti.

- Prije nekoliko godina jedan mi je liječnik rekao da imam još pola godine života te da se pozdravim s voljenima. Ja sam još ovdje a njega smo pokopali, bio sam mu na sprovodu - kaže Richards koji je posljedni bliski susret sa smrću imao 2006.

 

Scream 2009 Awards - California | Autor: Press Association/PIXSELLfoto: Press Association/PIXSELL

 

Na Fidžiju je pao s kokosa i završio na operaciji zbog frakture lubanje. Tvrdi da tada nije bio drogiran, nego je popio nekoliko piva previše i sunce ga je udarilo u glavu. Prije toga Richardsa je stresla struja na pozornici, predozirao se, a bolovao je i od teških upala pluća.

Gitarist je prije tri godine najavio da će se, ako se smrtno razboli, odseliti na svoj otok na Karibima. U međuvremenu će, kaže, živjeti baš kao i do sada jer je prestar da mijenja navike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?