velike promjene

U vezi promijenio ukus: Hauser sada svira Magazin, Severinu...

Hauser
Jurica Galoic/PIXSELL
30.03.2017.
u 12:28

Na predstavljanju albuma 2Cellos Stjepan Hauser je svirao i pjevao Huljićeve hitove. Satove pjevanja držala mu je njegova ‘vječna zaručnica’

Na novom albumu duo 2Cellos s Londonskim simfonijskim orkestrom odsvirali su najpoznatije filmske teme. No za promociju u Zagrebu promijenili su ploču te redali hitove Magazina i Rozge.

Luka Šulić (29) došao je s djevojkom Tamarom Zagoranski (29), a Stjepan Hauser (30) sa zaručnicom Jelenom Rozgom (39). Zabavljali su se u zagrebačkom klubu dok su im pjevali Petar Grašo (41) i Nina Badrić (44). Stjepan i Jelena plesali su zagrljeni uz Grašino 'Moje zlato', pjesmu koju su Severina (44) i Igor Kojić (29) odabrali za prvi ples na beogradskom vjenčanju.

Potom se zaljubljeni par popeo na malu pozornicu. Dok je Jelena pjevala hitove Magazina, kao što su 'Ti si želja mog života' i 'Minut srca tvog', na klavijaturama ju je pratio Stjepan, također oduševljeno pjevajući. Raspjevani zaručnici zabavili su publiku i Severininim hitom 'Prijateljice' te 'Dobra večer, dragi ljudi' i 'Malo mi za sriću triba' Doris Dragović.

Osim što je svirao i pjevao sa Splićankom, Stjepan je poželio udružiti glas s Ninom, Tedijem Spalatom i Markom Toljom, a Halidovu 'Miljacku' otpjevao je s Lukom Nižetićem (33). Čini se da je u vezi s Rozgom promijenio glazbeni ukus, piše 24sata.hr. 

Hauser je klasično obrazovani glazbenik koji je muzičku akademiju završio u Londonu. Šulić i on su na albumima uglavnom svirali rock i pop hitove, a na novom albumu 'Score' obradili su teme iz filmova 'Kum', 'Titanic' i 'Kišnog čovjeka'.

- Zaista boli kad vidite što se danas sluša. Ta glazba je kao brza hrana, uopće nam se ne sviđa - rekao je Hauser prije šest godina.

Hauserova playlista:

Prije Rozge
1. AC/DC: Thunderstruck
2. M. Jackson: Thriller
3. U2: With Or Without You
4. Rihanna: We Found Love
5. Prodigy: Voodoo People
6. Sting: Fields Of Gold

Nakon Rozge
1. Magazin: Ti si želja mog života
2. Severina: Prijateljice
3. Petar Grašo: Moje zlato
4. Magazin: Minut srca tvog
5. Doris Dragović: Malo mi za sriću triba
6. Nina badrić: Dani i godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?