živi kod prijatelja

Tužni Brad iselio se iz kuće u kojoj je živio s Angelinom

Brad Pitt  i angelina jolie
© Mario Anzuoni/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.10.2016.
u 08:22

Glumac više nije mogao boraviti u kući u kojoj je dosad živio s obitelji jer ga sve podsjeća na njih. Brad Pitt je u vrlo lošem psihičkom i fizičkom stanju pa se morao preseliti prijatelju

Izvor blizak holivudskom glumcu tvrdi da Brad Pitt (52) trenutačno živi kod prijatelja u predgrađu Los Angelesa. Nije više mogao biti u kući u Los Felizu jer ga je ondje sve podsjećalo na Angelinu Jolie (41) i šestero djece.

- Stalno plače i muči ga nesanica. Loše je fizički i psihički. Netko stalno mora biti uz njega jer se najviše od svega užasava samoće - kažu zabrinuti prijatelji.

Brad se poslije deset godina veze i dvije godine braka razvodi od Angeline. Glumica mu je i prije prijetila da će ga ostaviti, ali Pitt nije vjerovao da će to zbilja i napraviti, prenosi 24sata.hr. 

Par se uspio dogovoriti da glumici skrbništvo nad djecom pripada do 20. listopada. Za to vrijeme, Brad će ići na terapiju, a djecu će posjećivati u nazočnosti terapeuta. Cijela obitelj također će zajedno, ali i individualno, ići na savjetovanje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije