ODLIČNO SE SNAŠLA

Stigle fotke Kolinde Grabar-Kitarović na setu hit-serije, na jedan je dan postala prava glumica

Foto: Dnevnik.hr
1/4
17.12.2020.
u 20:54

Datum epizode u kojoj se pojavljuje bivša predsjednica još uvijek nije poznat, no Nova TV najavljuje da će biti uskoro.

Početkom mjeseca počelo se pričati o glumačkom angažmanu bivše predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović na Novoj TV, no tada se samo špekuliralo da je riječ o njihovoj hit-seriji ''Dar Mar''. Radnja serije ''Dar Mar'' odvija se u 2019. godini, kada je Kolinda bila aktualna predsjednica države, a direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman objasnila je kako je došlo do suradnje, piše Dnevnik.hr. 

"Uvijek nastojimo biti inovativni, autentični te smo zahvalni na prilici što smo uspjeli ostvariti ovu suradnju i snimiti bivšu predsjednicu u cameo ulozi u seriji ''Dar Mar''' Scenaristički nam se nametnula ideja kako bi bilo jako zanimljivo dovesti i bivšu predsjednicu umjesto da tražimo glumicu koja bi je mogla utjeloviti", kazala Tucman i dodala da je produkcija jako zadovoljna Kolindinim angažmanom te da se, s obzirom da nema glumačkog iskustva, odlično snašla. 

"Oduševljeni smo njezinom karizmom koju je ovaj put umjesto u političke svrhe iskoristila ispred naših kamera. Moram priznati da je napravila pravi dar-mar kročivši na naš set, a da će i gledatelji biti oduševljeni ovim njezinim glumačkim izletom, kao i brojnim iznenađenjima koje još pripremamo", kazala je.

Datum epizode u kojoj se pojavljuje bivša predsjednica još uvijek nije poznat, no Nova TV najavljuje da će biti uskoro. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije