NAKON 10 GODINA BRAKA

Srpski mediji pišu da se razvode Haris Džinović i njegova 30 godina mlađa supruga, oglasio se i par

Haris Džinović i Melina
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
25.01.2024.
u 17:53

Glazbenik se, navodno, iselio iz obiteljske vile u koju su uselili 2021. godine, a razvod je sporazumni. Par zajedno ima dvoje djece.

Glazbenik Haris Džinović (72) sa svojom je, 30 godina mlađom suprugom Melinom u ljubavi dugi niz godina, od 2002., a sada srpski mediji pišu kako je njihovoj romansi došao kraj. Naime, Blic navodi da se Haris iselio iz obiteljske vile u koju su uselili 2021. godine, a zajedno su je gradili četiri godine. Pisalo se kako je pjevač u ovo zdanje uložio oko dva milijuna eura, a kuća je imala i glazbeni studio u kojem je radio.

O razvodu glazbenika i Meline za Pink.rs oglasio se prijatelj obitelji te kazao da se radi o sporazumnom razvodu.

- Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme. Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U tijeku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodijeljena među njima - rekla je ta osoba, a novinari Blica nazvali su i pjevača za komentar.

 

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

 

- Ne mogu davati komentar, spremam se za odlazak na put. Sada ne mogu davati nikakve komentare - rekao im je Haris koji je s Melinom u braku od 2014. godine te je par dobio dvoje djece: sina Kana i kćer Đinu. Ove navode je i Melina komentirala za Pink.

- Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu - rekla je kratko.

Par je sudbonosno 'da' izgovorio na luksuznoj jahti usidrenoj u blizini Dubrovnika, a na vjenčanju je bilo tridesetak uzvanika, samo bliski prijatelji i članovi obitelji. 

- Nismo utvrdili točno vrijeme vjenčanja, već smo se u suton popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakterističnih za takve događaje. Prezime sam preuzela s posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim. Đina i Kan bili su presretni, prisustvovali su vjenčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za što većina djece ostane uskraćena ‒ ispričala je Melina jednom prilikom. Na luksuznoj jahti nakon što su izgovorili 'da' nastaviti su krstariti devet dana i obišli su Pelješac, Korčulu, Vis, Hvar, Split, Trogir... 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije