OTKRILA JE DETALJE

Snježana Mehun objavila je prve snimke s vjenčanja, spomenula je i poznatog stilista: 'Čuli smo te'

Foto: instagram
1/3
08.09.2021.
u 17:54

Podsjetimo, sudbonosno ''da'' Snježana Mehun i Franz Schillinger izrekli su u krugu obitelji i prijatelja, a brojni poznati uzvanici na društvenim mrežama podijelili su fotografije i snimke mladenaca koji su pozirali ispod austrijske zastave.

Poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess Snježana Mehun (50) objavila je na svojem Instagram profilu nekoliko videa s vjenčanja s Franzom Schillingerom na Kornatima, a posebnu pažnju privukao je video na kojem ju do oltara prati njezin sin Dino Mehun. 

Snježana je također objavila snimku Ane Rucner koja je mladencima zasvirala na vjenčanju te jedan gdje ona i Franz poziraju nakon obreda kao muž i žena.

Video pogledajte OVDJE

-Doveo mamu ispred oltara. Moja ljubav najveća Dino Mehun u pratnji polusestri, naravno kroz kamenjar. Moji su porijeklom iz kamenjara na što sam izuzetno ponosna!

Video pogledajte OVDJE

Iz Kamenjara koji je kao gradić opstao stoljećima i stajat će i dalje jer grad čine ljudi! Neven Ciganović čuli smo te “ bosa se ide u Mariju Bistricu- napisala je poduzetnica uz video,a spomenula je i popularnog stilista. 

Podsjetimo, sudbonosno ''da'' Snježana Mehun i Franz Schillinger izrekli su u krugu obitelji i prijatelja, a brojni poznati uzvanici na društvenim mrežama podijelili su fotografije i snimke mladenaca koji su pozirali ispod austrijske zastave. Snježana nije odabrala klasično vjenčanje već će se s grupom uzvanika nakon što su izmijenili bračne zavjete zabavljala na jahti krstareći Jadranom.

Među brojim poznatim uzvanicima su Ecija Ivušić koja je ulovila buket  i njen dečko Goran Belošević, Ana Rucner i Nives Celzijus koja je na društvenim mrežama pokazala i kombinaciju koju je odabrala za svadbu prijateljice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije