NIKAD MIRA U PALAČI

SKANDAL U KRALJEVSKOJ OBITELJI: 'Ona čuva bebu, a on dira žene u toplesu'

profimedia
06.08.2021.
u 15:05

Kraljevska obitelj i skandali - čini se kako ove dvije riječi tako često idu zajedno. No, ovoga puta za skandal nisu zaslužni princ William i njegov mlađi brat, princ Harry već suprug njihove sestrične, princeze Eugenije. Naime, Jacka Brooksbanka paparazzi su uhvatili na jahti kraj talijanskog otoka Capri kako se zabavlja s tri zgodne djevojke - Rachel Zalis, Mariom Buccellati i Ericom Pelosini, piše Story.hr.

Trebao je to biti službeni put na kojem će promovirati tekilu Casamigos, za koju radi, no za Jacka  to se pretvorilo u noćnu moru nakon što su ga paparazzi usnimili na jahti kako se zabavlja s tri djevojke. Britanska javnost iste mu je sekunde to sve zamjerila, posebice jer je princeza Eugenie, koja je prije pet mjeseci rodila njihovog prvog sina Augusta, ostala kod kuće, no u njegovu obranu odmah je stala punica Sarah Ferguson, koja je dala intervju za BBC One i njihov 'The One Show', ustvrdivši kako je on samo 'radio svoj posao' kao brand ambasador. 'Ona čuva bebu, a on na jahti dira žene u toplesu. Katastrofa!', samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

IZVOR: PROFIMEDIA

Nikada se ne voli gurati u prve redove, uvijek je u pozadini

 'Jack je završio na naslovnici iako je on čovjek nevjerojatnog integriteta. On je jedan od mojih najdražih ljudi i ja ga osobno zovem James Bond. On je i u mojoj knjizi superheroj jer je divan otac, sjajan suprug i nikada se ne voli gurati u prve redove, uvijek je u pozadini. Stoga njihova odluka da ga stave na naslovnicu i od toga naprave priču koja je u potpunosti izmišljena, za mene je nevjerojatna. On radi kao ambasador za Casamigos i jednostavno je samo radio svoj posao, stoga mislim da je važno da to razjasnimo za njegovu dobrobit', izjavila je Sarah Ferguson.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije