igor ne zarađuje

Severinu smetaju komentari o tome kako se Igor dobro oženio

severina
Marko Lukunić/PIXSELL
27.09.2016.
u 14:16

Kojići su proslavili godinu dana braka, a Severinu je već pomalo počelo mučiti to što je bivši nogometaš nezaposlen

Severinu (44) i Igora (29) susjeda je čula kako se svađaju na stubištu zagrebačke zgrade u kojoj pjevačica živi. Gospođu Kojić smeta što mužu mora kupovati avionske karte kad zajedno idu na putovanja, jer bivši nogometaš koji se predstavlja kao sportski menadžer ne zarađuje, piše 24sata.hr. 

Na početku veze Severina ga je predstavljala kao mladića koji živi na relaciji Beograd - Beč jer u Austriji ima ured u kojemu upravlja transferima igrača. No otkako su se prije godinu dana prvi put vjenčali u istarskim Balama, Beč se više ne spominje.

Dobro je zgrabio: Severinu ljuti što njezini prijatelji kažu da se Igor dobro oženio pa ne mora raditi

Igor je neprestano prati na njezinim gažama, pomaže joj čuvati sina Aleksandra (4), neumorno 'tuče' selfieje te se druži s njezinim menadžerom i tek povremeno mu pomogne nositi Severinine torbice. Nju navodno nervira i to što njihovi prijatelji komentiraju da se Kojić dobro oženio jer Severina po gaži zarađuje oko 10.000 eura, pa uopće ne mora raditi.

Severinina mama Ana voli Igora i smatra ga dobrim muškarcem koji udovoljava njezinoj kćeri, no i ona bi voljela da je Igor financijski neovisan. Severina i Igor su prošlog vikenda u Beogradu proslavili godišnjicu braka uz hitove Lepe Brene, Igorove beogradske prve susjede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije