Čast mu je

Seagal je u posjetu 'domovini' Srbiji: Trenirat će im specijalce

Steven Seagal
02.12.2015.
u 13:10

Učinit ću sve da promoviram zemlju koju smatram svojom domovinom, rekao je majstor borilačkih vještina na sastanku sa srbijanskim premijerom Vučićem

Za dobročinstvo i humanitarni rad nagradu beogradske zaklade 'Braća Karić' dobio je američki akcijski glumac Steven Seagal.

- Čast mi je primiti nagradu koju su prije mene dobili veliki ljudi, kao što je Vladimir Putin - rekao je Seagal, koji je inače prijatelj ruskog predsjednika. 

U glavni srpski grad došao je kao ambasador udruge 'Umjetnost, sloboda, snaga'. Prvi dan posjetio je prihvatilište za djecu bez roditelja. Našao se s beogradskim gradonačelnikom Sinišom Malim, koji je glumca pozvao da snima filmove u Srbiji.

- Kad imate takvu osobu koja voli Beograd i naš narod, onda je cilj da ga zainteresiramo da napravi što više poslova i promovira nas - rekao je Mali i otkrio da Seagal želi otvoriti svoju školu borilačke vještine aikido. Seagala su primili i srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić te premijer Aleksandar Vučić.

- Ekonomija u Srbiji polako raste za razliku od drugih europskih zemalja. Učinit ću sve da promoviram zemlju koju smatram svojom domovinom - rekao je Seagal na sastanku s premijerom Vučićem.

U Beogradu će Seagal, majstor borilačkih vještina, odraditi trening s pripadnicima specijalnih jedinica MUP-a Srbije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije